Grof Geschud

Talentexplosie

Ben jij een van de eerste die Rosa da Silva, Ruud Smulders, Kim Schuddeboom of Grof Geschud ontdekt? Het kan komend seizoen in ons theater! Daar is een explosie van talent te zien. Beginnende cabaretiers die door onze programmeurs met zorg zijn geselecteerd. Wij denken dat zij een mooie toekomst tegemoet gaan, kom jij het beoordelen?

Naast bekende en gevestigde namen, speuren onze programmeurs ook naar de allerbeste talenten. Namen die nog niet bekend zijn bij het grote publiek, maar waarbij je wel een hele toffe theateravond hebt.

Naast Rosa, Ruud, Kim en het duo Grof Geschud, staan onder andere ook n00b, Fabian Franciscus, Thjum Arts, Beth & Flo en Tobi Kooiman op het programma. Of laat je verrassen door drie cabarettalenten tijdens een van de twee Cabarestafettes (of beide ;)). Bekijk hier het volledige overzicht.

Wist je dat
Youp van 't Hek in de allerkleinste zaaltjes gespeeld heeft, Bert Visscher ooit voor vier man speelde en onder andere Peter Pannekoek, Brigitte Kaandorp en Theo Maassen hun carrière zijn gestart bij Cabarestafette? Alle bekende cabaretiers zijn 'klein' begonnen.