Bestel

Serie Op De Huid 1

VIJF VOORSTELLINGEN VOOR € 70

Voorstellingen die je raken. Die intiem, niet-alledaags, minder bekend en juist daarom ontzettend boeiend zijn. Dát zijn de voorstellingen in de Op De Huid serie.

Wil je de deze serie bestellen? Dat kan met de gele knop, rechtsbovenin (of scroll naar beneden als je op je mobiele telefoon kijkt) Bestel. Hiermee worden alle voorstellingen uit de serie in 1x in je winkelmandje geplaatst.

Yuto & De Boom
De voorstelling is onderdeel van Op De Huid serie 1. Deze bijzondere voorstelling wordt maar liefst 36 (!) keer gespeeld op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Omdat het niet mogelijk is om alle tijden aan de serie toe te voegen, vragen we je om de speciale Op De Huid voorstelling in je mandje te doen (dat gebeurt automatisch als je de serie in 1 keer bestelt), wij nemen dan contact met je op over welke dag en tijd jouw voorkeur heeft. 

Gratis randprogramma
Bij elke Op De Huid voorstelling wordt een gratis nagesprek georganiseerd om je meer inzicht te geven in één of meerdere aspecten van de voorstelling. Daarnaast wordt voor Op De Huid-seriekopers tegen een kleine vergoeding een excursie naar theatermakers georganiseerd. Bestel je een Op De Huid voorstelling of serie? Dan ontvang je tijdig meer informatie over het randprogramma.

Inclusief een drankje bij iedere voorstelling (m.u.v. Yuto & De Boom).

Let op! Kaarten voor voorstellingen uit een serie kunnen niet teruggebracht worden.

Bestel