VOOR DE AVONTURIER

Ga je mee op avontuur? In onze Avonturenserie zitten vier indrukwekkende, afwisselende en verrassende Grote Zaal voorstellingen. Van spetterend Afrikaans circus en een aangrijpend oorlogsverhaal, tot een musical over de maker van de Eiffeltoren en overweldigende hiphop.

Vier voorstellingen voor € 85, in plaats van  € 123,50 als je de voorstellingen los bestelt. Bestel de serie hier.

KALABANTÉ - AFRIQUE EN CIRQUE

In deze spectaculaire, kleurrijke show komt Afrika tot leven door acrobatiek en muziek. Deze  voorstelling deelt de schoonheid, jeugd en kunstzinnigheid van de Afrikaanse cultuur. Laat je meeslepen door de ritmische klanken en gracieuze acrobatiek. Het theater schudt van energie!

EIFFEL DE MUSICAL
Als dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel ziet Claire de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Na de bouw van het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld, wil Gustave iets maken waardoor de wereld hem zal zien. Met zijn blik op de top gericht, lijkt Gustave blind voor de offers die Claire hiervoor brengt. Van de makers van Checkpoint Charlie.

ISH DANCE COLLECTIVE - HIPHOP CIRCUS
In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen. De performers spelen in hun  bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit!

TROMPETTIST IN AUSCHWITZ
Trompetist In Auschwitz is een verhaal over overleven en het vastklampen aan het kleinste sprankje schoonheid in een verder compleet duistere wereld. Het belicht één van de zwartste bladzijden uit 
de geschiedenis en benadrukt het belang dat we blijven vertellen, herinneren en herdenken.