FEESTELIJKE SEIZOENSKICK-OFF

Op 2, 3 en 4 september trappen we het nieuwe seizoen af met een knaller van een feestweekend. Het wordt een seizoenskick-off voor jong en oud. Met optredens, ontbijtjes, babyconcerten en nog veel meer. Het belooft één groot theaterfeest te worden. 

We hebben ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen; de kaartverkoop gaat goed en er staan prachtige voorstellingen op het programma. Als cadeautje voor ons publiek voegen we in het allereerste weekend tal van (deels gratis) voorstellingen en activiteiten toe. Tickets voor de seizoenskick-off zijn nu te bestellen!

 

THEATERPROEVERIJ

Ben jij ook zo iemand die altijd het proeverijtje kiest in een restaurant? Dan is de Theaterproeverij op vrijdag 2 september iets voor jou! Je krijgt van iedere artiest een beetje; precies genoeg om te smullen én uit te kijken naar een volledige theatershow. De Theaterproeverij is gratis toegankelijk.

Cabaretier Andries Tunru is de MC van de avond; hij neemt je mee door een avondvullend programma met optredens van liedjesschrijver en cabaretier Elke Vierveijzer, cabaretier Martijn Crins en singer-songwriter Björn van der Doelen.

Meer info
VOOR DE KIDS

Op zondag 4 september zijn er maar liefst drie gratis jeugdvoorstellingen te zien. Voor de allerkleinsten is er een babyconcert; een interactieve dans- en muziekervaring voor kinderen van 0,5 t/m 1,5 jaar. Daarnaast staat er een Goedemorgen Noordkade kids-editie (4+) op het programma, met het vrolijke pianoduo Beth & Flo in de hoofdrol. Als laatste betreedt er een juf met superkrachten het podium: Superjuffie! Deze voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige, succesvolle boekenreeks en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

VOOR DE AVONTUURLIJKE BEZOEKER

Oprecht, intiem en herkenbaar. Dat is de voorstelling De Wereld Heeft Ons Failliet Verklaard van de dames van Radicale Gezelligheid, op zaterdag 3 september te zien in ons theater. Dit gezelschap maakt theater om maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk te maken. Ditmaal nemen ze de arbeidsmarkt onder de loep. “Prachtige verbeelding van het verleden, het Brabantse leven en van de gekkigheid van de arbeidsmarkt”, aldus een bezoeker.

WEGENS SUCCES HERHAALD

De voorstelling Black Magic Women van The Five Great Guitars werd beoordeeld met een 9,1 en kreeg lovende reacties van onze bezoekers. Daarom is deze voorstelling tijdens de seizoens kick-off nóg een keer te zien (voor een kleine prijs, op zaterdag 3 september). Een must-see voor de gitaarliefhebber!

Meer info

EN MEER

Dat is nog niet alles. Ook staan er in het weekend voorstellingen van Guido Weijers (in de Koekbouw) en The Bentleys & The Bendellas op het programma. Daarnaast hebben we nog een leuke verrassingsactiviteit, daarover later meer!

ALLE VOORSTELLINGEN EN ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

Zoals je ziet staat er een bomvol programma voor je klaar in het weekend van 2, 3 en 4 september. Hieronder hebben we alle voorstellingen en activiteiten voor je op een rij gezet!

Let op: ook voor de gratis voorstellingen kun je al een ticket bestellen, zodat je verzekerd bent van een plaats.