Bert Visscher

Dat Zie Je Een Ander Niet Doen (reprise)
ONGEBREIDELDE ENERGIE
di 19 nov ’24 en wo 20 nov ’24
di 19 nov ’24
en
wo 20 nov ’24

Van Barbie en Ken tot bloemschikken, en van de klushoek tot de stotterende man van motorclub No Calendar.

Met zijn absurde humor, gekke uitspattingen en ongebreidelde energie kletst cabaretier Bert Visscher je de oren van het hoofd. Shows van Visscher zitten vol tirades, gekke outfits, bizarre typetjes en liedjes of conferences die abrupt eindigen. 

Waar was je nou Visscher? Ja sorry hoor! Ik moest even door een pandemie en een winterslaap heen. Maar natuurlijk ga ik toch weer het podium op. Ik laat mijn publiek toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ik ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie en Ken tot bloemschikken, en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet.

Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. "Ik sta in ieder geval te trappelen om het theater op de kop te komen zetten. Tot dan!"

Onderdeel van

OVER

Visscher is regelmatig te zien en te horen op radio en tv. In 1991 was hij medepresentator van het KRO-radioprogramma Liefdeslijn. In 1995 presenteerde hij het muziekprogramma Poggibonsi van de VARA en in 1998 was hij te zien in een tv-programma van cabaretier Arno van der Heyden op RTV Noord, waarin hij de rol van bordeelhouder Harrie Poeste vertolkte. In 2004 en 2005 was Visscher medepresentator bij het satirische televisieprogramma Kopspijkers.

In februari 2021 bracht Bert Visscher een boek over zijn beginjaren uit. In het boek beschrijft hij dat hij als puber al het vuur uit z'n sloffen speelde tijdens cabaretavonden op school. Toch liepen de zalen niet vanzelf vol, het ging met vallen en opstaan. In het boek beschrijft Visscher wat hij heeft moeten doen om te komen waar hij nu is.