NIEUW!

Het seizoen 2023-2024 is nog in volle gang, maar inmiddels is er ook al een aantal shows voor seizoen 2024-2025 in de verkoop. Scoor nu al je tickets voor onder andere Gerard, Raymond, Valentina en Bert.

AL IN DE VERKOOP

Raymond Mens - Lang Leve Amerika
Amerikakenner Raymond Mens neemt je op vrijdag 6 september mee in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk? Verder komen het Trump-tijdperk én de invloed van de Amerikaanse nieuwsmedia uitgebreid aan bod.

Valentina Tòth - Wildbloei (reprise)
De debuutvoorstelling van 'hét comedytalent van 2023' werd bekroond met vijf sterren-recensies. Haar voorstelling op 18 mei was al snel uitverkocht, daarom komt Valentina nóg een keer naar Veghel: op woensdag 18 september. "Valentina Tóth heeft een perfect debuutprogramma afgeleverd".

De Race Theatershow: Helden! - met Olav Mol & Jack Plooij
Het Formule 1 seizoen is weer begonnen. Dit is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland.  Dit komt mede doordat Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander wereldkampioen werd en inmiddels drie wereldtitels op zijn naam heeft staan. Olav Mol en Jack Plooij komen in het theater hun passie voor Formule 1 met de fans delen. In deze voorstelling besteden ze veel aandacht aan de Formule 1-helden van toen en nu. 

Bert Visscher - Dat Zie Je Een Ander Niet Doen (reprise)
De állerlaatste show van Bert Visscher. Met zijn absurde humor, gekke uitspattingen en ongebreidelde energie kletst cabaretier Bert Visscher je de oren van het hoofd. Shows van Visscher zitten vol tirades, gekke outfits, bizarre typetjes en liedjes of conferences die abrupt eindigen. 

The Fortunate Sons - The Best Of CCR
Met de deelname aan het succesvolle SBS6-programma The Tribute - Battle Of The Bands zorgde The Fortunate Sons voor een ware CCR revival.  Ga mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud!

Maame Joses - Zingt Nina Simone
Singer-songwriter Maame Joses deelt verhalen uit het leven van Nina Simone en haar eigen ervaringen als zwarte zangeres. Begeleid door meesterpianist Bouwe Bruins zingt Maame de bekende en minder bekende songs uit het uitgebreide oeuvre van Simone. 

Veldheren Live - met Peter van Uhm, Mart de Kruijf en Jos de Groot
In dit militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen? 

Gerard van Maasakkers - In De Gloria
Gerard wordt dit jaar 75. Dat viert hij met een nieuwe theatershow! Vier met hem mee. Geniet van al dat moois. Laat toeters en bellen thuis. Zeg hem niet dat het beste nog moet komen. Vraag hem niet hoelang hij nog doorgaat. Maar zing hem toe uit volle borst: In de glo-ri-a!

Phil Bee Cocker Band - With A Little Help From My Friends
Unchain My Heart, Many Rivers To Cross, n’Oubliez Jamais, You Are So Beautiful, Feeling Alright en uiteraard With A Little Help From My Friends, alle grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker kom je niet! Een acht-koppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt in dik anderhalf uur de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap. Bekend van het televisieprogramma The Tribute - Battle Of The Bands én The Voice Senior.